Со срце за Цобе“

Досега, финансиските средства кои што се потребни за операцијата на Цобе растат од ден на ден.
За операцијата се потребни 50.000 евра, а со заеднички сили сите заедно ќе се потрудиме да ги собереме. Со срце за Цобе сите организирано донираме за да спасиме млад живот.
Преостануват уште 15 дена кој треба да се  зберат парите.
Ајде сите заедно да донираме и да спасиме живот на следниве броеви и сметки:
Број за донација A1 (VIP) 143-463 Телеком 143-103 Сметка за донација: Донација од Македонија: Трансакциска сметка 200003505609092 Стопанска Банка АД Скопје Донација од странство во евра: Стопанска Банка АД Скопје, 11 Октомври бр. 7, Бранч Скопје IBAN CODE: MK 07200003505611129EUR SWIFT CODE: STOBMK2X Цел на дознака: Донација за Слободан Попов
Споделете на:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *